Andere Praktijken

‘Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen’

Andere Praktijken is een pagina waarop we in verbinding gaan met elkaar. Er zijn verschillende andere praktijken die je iets kunnen bieden. Er is geen één methode waarin je je maximaal kunt ontwikkelen. Wie weet zit er iets voor je tussen waar je ook  contact mee wilt maken.

Saskia Bos, Daragon

Saskia verzorgt eens per maand vrouwen cirkels dit in combinatie met de talking stick of te wel praatstok.
“Ontmoet de godin in jezelf”. Deze talking stick wordt gebruikt om mensen in volledige vrijheid te laten spreken. Diegene die hem vast heeft mag spreken vanuit het HART. De anderen luisteren met respect. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn en je leert wel dat iedere mening waardevol is. Je bent werkelijk bezig met wat je te vertellen hebt en raakt minder op een dwaalspoor. Een prachtige tool om je bewust te worden wat je zoals bezig houdt. Ook is ze bezig met healing in combinatie met kruiden.

www.daragon.nl 

 

Anne-Marie van Hees, Lanakila

In mijn praktijk staat overwinning centraal. Overwinning niet naar maatstaven van anderen maar die van jouw eigen meesterschap.
Door te kijken naar de diepere lagen van je mens zijn, kun je jezelf vrijmaken van wat je blokkeert.

www.lanakila.nl 

 

Esther Slikker, Ziesoo

Uit ervaring weet ik dat iedereen wel eens ondersteuning kan gebruiken maar geen behoefte heeft aan lange coaching trajecten. Met dat idee heb ik ZIESOO opgericht. ZIESOO is een online platform waar opstellers en deelnemers elkaar kunnen vinden voor een Systemische Opstelling Online. Systemische Opstellingen hebben mij veel inzichten gegeven waardoor ik steeds makkelijker en met plezier door het leven ga en dat gun ik jou ook!
Ook ik, Joke ben systemisch opsteller bij ZIESOO!

https://ziesoo.com/user/faculty/communication/55

 

Lidwien van de Broek, In-Stappen

Ik neem mensen op theatrale wijze mee in het Systemisch gedachtengoed en laat zien hoe liefde en loyaliteit aan onze familie ons levenspad beïnvloeden. In de liedjes, gedichten en sketches gebruik ik mijn eigen levensverhaal als inspiratiebron en illustratie van universele levens thema’s. Mijn eerste voorstelling ‘Wijs’ speel ik regelmatig als onderdeel van bijvoorbeeld een trainings- of teamdag in bedrijven.

Iedereen heeft zijn eigen pad te ontdekken en te gaan. In stappen….

www.in-stappen.nl 

 

Bouke de Boer, NTINLP te Limmen

Ik leef vanuit het veld van éénheidsbewustzijn en wat ik allang weet is WAAROM ik HIER ben. Mijn reden van bestaan is vreugde ervaren, mijn licht laten schijnen en mensen te ondersteunen wakker te worden.

www.boukedeboer.nl 

 

Marlies van der Putten, Quality Contact

Ik train en coach managers die willen leren hoe ze hun medewerkets kunnen stimuleren tot meer verantwoordelijkheid en initiatief. Via de QC KATA methode en we leren hen hoe je met KATA in de praktijk dagelijks bijdraagt aan persoonlijke en teamontwikkeling.

www.quality-contact.nl 

 

Mieke Heutink, OnsBewust

Door middel van mijn intuïtie maak ik contact met jouw onbewuste. Ik kom snel tot de kern van wat er op dit moment bij jou speelt. Deze informatie komt naar buiten door middel van een tekening. Mijn liefde, humor, veiligheid en kennis gebruik ik wanneer we de tekening samen bespreken.

https://onsbewust.nl/intuitieve-tekeningen/