Energie werk

Eén op één werk, van hoofd naar hart

Het ik-bewustzijn, je gedachten in het hoofd is niet verbonden met het hier en nu. Het is verbonden met het verleden en de toekomst. Ons hart is verbonden met de ziel.  Wanneer je overgeeft aan je hart kan je het LEVEN ten volle nemen. Waarnemen vanuit een liefdevolle, niet oordelende houding, ontmoet je je zelf en de ander. Overlevingspatronen omarmen, ervaren en weer terug keren naar het hart.
Wanneer we in ons hart kunnen rusten en ons open kunnen stellen voor het leven zoals het is,                                                                                      kunnen we rusten in het leven zelf.

Energie werk is een vorm van lichaamswerk waarmee we ervaringen die opgeslagen liggen vanuit de jeugd of vanuit familiesysteem of vorige levens worden blootgelegd en behandeld. Vanuit de magische liefde voor ouders, zussen en broers, die aanwezig zijn in je systeem ontstaat het patroon om bij jezelf weg te gaan. Van je plek af te gaan en er ontstaat een overlevingsmechanisme. Wanneer je ouders als patroon hebben om te vertrekken uit het lichaam, kopieer je deze beweging. Dit gebeurt al in de baarmoeder. Je ziel besluit om deels je lichaam te verlaten.

Door aanraking van het lichaam kom je op de laag van de Ziel. De Ziel wil gezien worden. Aanraken van het lichaam op de laag van de Ziel, met aandacht en contact kan de energie weer gaan stromen. Je Ziel gaat zich weer verbinden met je lichaam. Aandacht vanuit het hart helpt om de pijn en het gemis te nemen en onze bezieling weer toe te laten. Hoe meer we weer in ons lichaam aanwezig zijn des te meer kunnen we in contact zijn met onszelf en de ander. We zullen vrij zijn van zowel lichamelijke als psychische klachten.

Energiewerk in combinatie met het systemisch werk  heeft hele grote voordelen.
Het grootste voordeel in dat je ziel weer meer in je lichaam aanwezig is.
– je voelt je ontspannen
– je wordt je meer bewust van jezelf waardoor inzichten volgen
– je kan je leven leven zoals jij dat wilt

Mijn naam is Joke de Boer, energetisch begeleider en zou je graag willen ontmoeten in mijn sfeervolle praktijk, gelegen in een prachtig tuin in Heiloo.

Kosten? Zie tarieven

Heb je interesse in Energiewerk dan kun je op contact klikken en het contactformulier invullen of bel tel: 06-10061242

Muziek voor je hart: