Over mij

Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn.

– George Eliot –

Ik ben er van overtuigd dat aan jezelf werken altijd iets oplevert, waardoor het plezier in je leven toeneemt. De boodschap van de vlinder ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’ spreekt mij daarom ook bijzonder aan.

Ik ben Joke de Boer, energetisch begeleider en geboren in 1963 te Heerhugowaard en samen met Martijn hebben wij twee kinderen, Koen en Gijs en wonen we in Heiloo. Ik  kom uit een gezin van vader, moeder en acht kinderen en weet aardig mijn plek in te nemen.

 

Ik ben hoog sensitief en daarom was dit niet altijd even makkelijk en inmiddels weet ik me aardig staande te houden en deze gave ook te gebruiken in mijn werk.

Ik ben naast het werk te vinden in de sportschool en bij de yoga en als het mooi weer is op het strand met een boek.
Ik hou heel erg van schrijven. Het boek GEEN GORDIJNEN is in januari 2019 verschenen.

Toen ik moeder werd en merkte dat vele overtuigingen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs ben ik aan persoonlijke ontwikkeling begonnen. Klik hier voor een volledig overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd. Het mooiste inzicht is dat ik alleen verantwoordelijk ben voor wat ik doe en wil in het leven. Na dit inzicht en vele andere heb ik mijn kennis omgezet in ‘De Blauwe Vlinder’ In mijn praktijk werk ik doormiddel van aanraking met lichaam en Ziel. Jij bent degene die zich zelf heelt niet degene die aanraakt.

Is het de hoogste tijd voor verrijking in jouw leven? Dan ben ik er graag voor je zodat je wakker kunt worden.

Een deel van mijn inkomsten gaat naar de Stichting Het Vergeten Kind (voorheen Guusje Nederhorst Foundation).
www.hetvergetenkind.nl

In 2012 ben ik begonnen met het schrijven van een boek over onze jongste zoon Gijs Rootring. Het beslaat de periode van het laatste jaar van de basisschool t/m het eerste jaar van de middelbare school. Klik op de afbeelding hieronder om het te downloaden.

Ook ben ik het creatieve brein achter Rootring-wijnen en ’t Fnidsen, restaurant, hotel en wijnlounge. Ik heb meegedacht over o.a. de huisstijl en de website. Het is ontzettend leuk om daar mee bezig te zijn en geniet daar erg van. Wil je meer weten over Rootring-wijnen, klik dan op het logo hier onder.