Over mij

Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn.

– George Eliot –

Ik ben er van overtuigd dat aan jezelf werken altijd iets oplevert, waardoor het plezier in je leven toeneemt. De boodschap van de vlinder ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’ spreekt mij daarom ook bijzonder aan.

Het was 1994 dat ik in de trein stapte en in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 2015 ben ik me gaan verdiepen in de hogere energieën. Boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber en Pamela Kribbe hebben mij geholpen naast de trainingen die ik allemaal heb gevolgd  en ben ik ingestapt. Wakker geworden. Klik hier voor een volledig overzicht van de reis die ik heb gevolgd.

Ik heb mijn kennis omgezet in ‘De Blauwe Vlinder’.  In deze praktijk kunnen mensen instappen in de trein naar eenheid en bewust-zijn.
Meer leven vanuit het HART i.p.v. uit het hoofd maakt dit mogelijk. Ik werk met opstellingen één op één op de behandeltafel, groepsopstellingen live en online met Ziesoo. Online kan ook één op één of met groepsopstellingen. Waar gaat jouw reis naar toe en welke coupé stap jij in?

Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Meegroeien en ontwikkelen 

Ik zit op dit moment in de training de Ont-wikkeling van jouw eigen meesterschap waardoor ik blijf groeien en ontwikkelen.

Voor wie?

Een reactie van Babette over de activatie Licht Codes.
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig.
Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans.
Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten.
Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel.
Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus

Is het de hoogste tijd voor verrijking in jouw leven? Dan ben ik er graag voor je zodat je bewust kunt worden.

Liefde volle groet, Joke