Training

‘Vlinder’ Training

 

Herken jij het gevoel dat er iets aan je knaagt, dat je het gevoel hebt dat je dingen anders zou willen doen, dat je op de automatische piloot leeft en niet de controle hebt? Dat je de dingen meer zou willen doen vanuit je hart en passie, een onvervuld verlangen? Wil je meer leren over het begrijpen van jouw positie in het leven, dan is de ‘Vlinder Training’ wellicht iets voor jou!

 

Weer leven vanuit je hart en passie en dansen door het leven met vreugde en plezier.

 

Iedereen staat op een andere tree van de ladder en toch hebben we allemaal één doel en dat is om te leven vanuit ons hart.

 

Een vlinder staat voor: transformatie, balans en gratie. Ook wel het oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid en liefde.

 

Wil jij transformeren naar de vlinder in jou? Dan is deze unieke tweedaagse training zeker een aanrader. Een training waarin onder andere jouw ziel, schoonheid en liefde nog zichtbaarder wordt. Voorafgaand aan de training hebben wij een intake om jou alvast te leren kennen en samen jouw leerdoelen te bepalen. Hierdoor kunnen we echt een training op maat geven.

 

Waarom deze training?
Misschien ben je er bewust van geworden dat je meer aan het overleven bent dan aan het leven. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld je huidige werk of privé situatie, overlevingsmechanisme, oude overtuigingen en patronen of in welk ‘nest’ je geboren bent. Doe je dingen die je veel energie kosten en ben je klaar met de triggers die je elke dag hebt en waar boosheid, frustratie, angst en onzekerheid uit ontstaat.
Gaat het niet meer zo op je werk of privé zoals je had gehoopt en wil je meer in je eigen kracht staan?
Zo zijn er tal van situaties waardoor je in de overlevingsstand staat.
Wat zou het mooi zijn om hier meer bewustwording in te krijgen zodat je inzicht krijgt en het uiteindelijk kunt veranderen.

 

En hoe mooi zou het zijn, om in 2019 meer tijd en aandacht te besteden aan jezelf… Om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is in het leven. Door deze training te volgen heb je de eerste stap al gezet om meer aandacht aan jezelf te geven.

 

Welke onderwerpen komen aan bod in de training?

  • Gedrag, overlevingsmechanisme, (oude) overtuigingen en patronen
  • Leef je vanuit je hoofd en (nog) niet vanuit je hart?
  • Hoe is de balans (wat kost energie/wat geeft energie)?
  • Zit je meer in het ‘lijden’ dan in het ‘leiden’
  • Hoe fit voel jij je? Denk hierbij aan voeding, beweging en ontspanning
  • Hoe sta je in het leven en sta je op je eigen plek?
  • Wat is jouw doel hier op aarde?
  • Bewustwording, inzicht en hoe te veranderen

 

Wat ga ik doen, leren en ervaren bij de ‘Vlinder’ training?
Deze tweedaagse training wordt jouw unieke reis. Heb je maken met obstakels uit het verleden, groot of klein, die je mogelijk nu nog belemmeren dan ga je daarmee aan de slag. Je neemt de tijd om stil te staan bij het NU. Je krijgt helder waar je heen wilt, wat jouw bestemming is. Het zorgt ervoor dat jij de juiste stappen zet in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je eigen verantwoordelijkheid nemen. Inzicht, bewustwording en ruimte zijn de kaders van deze training.

 

We geven de training vanuit NLP, familieopstellingen, meditaties, healing en coaching.

 

De locatie ligt midden in de mooie stad Alkmaar. In een kleine groep van 6 – 8 deelnemers is er veel ruimte voor het individu. Tegelijkertijd zorgt het groepsproces voor de bewustwording en reflectie.

 

Wat brengt de ‘Vlinder’ training mij?
Deze training voor persoonlijke ontwikkeling zorgt voor verandering. Verandering en transformatie en wat maakt dat jouw pad zichtbaar wordt. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jou eigen unieke leven! Je leert jezelf nog beter kennen. Met alle kwaliteiten, dromen en doelen. Deze training geeft je de energie om de nodige veranderingen in je leven toe te passen.

 

Trainingen in het voorjaar 2019; 

zaterdag 22 juni en zondag 23 juni
zaterdag 13 juli en zondag 14 juli

 

Tijden: inloop vanaf 09.30 uur, 10.00 uur start training en 17.00 uur einde training

 

Waar wordt de training gegeven?
In het pand van Rootring-wijnen, eerste verdieping (huiskamer)
Fnidsen 99, Alkmaar
Parkeren kan in de parkeergarage Karperton (Dijk 16-20 Alkmaar) of in het Rode dorp en dan met de pont Bierkade over. (Eilandswal, Oudorperdijkje, gratis parkeren) Als je met de trein komt is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen.

 

Wat is de investering en waar kun je je aanmelden?
De training kost € 225,- per persoon. Dit is inclusief persoonlijke intake, koffie/thee/water en lunch twee dagen en het boek GEEN GORDIJNEN.
Aanmelden: via info@deblauwevlinderlichaamenziel.nl

 

Achtergrond
De training is onder andere voortgekomen uit het boek GEEN GORDIJNEN dat in januari 2019 is uitgekomen. Daarin vertelt Joke haar levensverhaal en hoe haar persoonlijke ontwikkeling is gelopen. Nu is het tijd om haar inzichten te delen en anderen te helpen.

 

Babette die Joke gaat ondersteunen tijdens de trainingen heeft ook haar eigen ontwikkeling doorgemaakt. Na een aantal tropenjaren en een burn-out in 2017 besluit zij het roer volledig om te gooien. Na bijna 20 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt volgt zij haar hart en werkt zij sinds begin 2019 als zelfstandige Hormoonfactor Coach. Hier staat voeding, lifestyle, hormonale en burn-out klachten centraal.

 

Babette heeft het boek ‘Geen gordijnen’ gelezen en dit is haar reactie;

 

Heb lekker je boek gelezen. Wist je dat ik ook bij de Blokker heb gewerkt en toen 2 dagen in de week naar school ging en dat ik daarna bij de bakker ben gaan werken. Dat de sterfdag van jouw vader mijn verjaardag is. Zo bizar je boek te lezen… Zo veel herkenning. Moest ik even met je delen. Het wordt steeds duidelijker wat ons samen verbindt.

 

De dingen die wij in ons leven hebben meegemaakt en hoe wij dit hebben aangepakt om te komen waar we nu staan en waar ons hart ligt. Dit willen we graag met jullie delen.

 

Met liefdevolle groet,
Joke en Babette

 

Training in het najaar 2019;
zaterdag 21 september en zondag 22 september
zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober
zaterdag 16 november en zondag 17 november
Tijden: inloop vanaf 09.30 uur, 10.00 uur start training en 17.00 uur einde training

MENU