Contact

Januari 2016 NIEUW JAAR, nieuwe dingen.

Vorig jaar heb ik de opleiding lichaamswerk gedaan en deze kan ik heel mooi toevoegen aan de ontspanningsmassages. Van masseren naar aanraken op de laag van de ziel.

Steeds meer op zoek naar het wezenlijke contact. Het richt zich op het herstellen van het contact met onszelf. Contact maken met de innerlijke (genezende) kracht , waardoor we ons energieker voelen en geestelijk meer in balans zijn. Het maken van contact en voelen wat er in je gebeurt. De heling ontstaat van binnenuit. Het systemisch werk ontvouwt zich. Hoe de ziel zich met het lichaam verbindt wordt deels bepaald door de plek waar je jezelf aantreft in het gezin waar je geboren wordt. Als ziel blijf je onderdeel van een groter geheel (familie, geboorteland, maatschappij). Het familiesysteem heeft grote invloed op de verbinding van jouw ziel met je lichaam. Wanneer je jouw plek kan aannemen in jouw familiesysteem kan jouw ziel zich verbinden met je lichaam. Eigen plek innemen en je eigen leven LEVEN. De quote die op mijn homepage staat van de vlinder is alles waar het over gaat.

Vlinder staat voor transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven.
De vlinder wil je ook laten zien dat verandering goed is. Wees er niet bang voor, maar omarm het juist. Oftewel: ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’.

Het is nu winter en ook de tijd om meer naar binnen in jezelf te gaan in plaats van naar buiten gericht. Mooi moment om deze techniek te ervaren en voelen wat het met je doet als je je eigen plek inneemt.

Groetjes, liefs Joke