Voor wie

 

‘Waarom hebben alle mensen een naam?’
vraagt het meisje aan de meester.
Hij antwoord: ‘ Jouw ouders hebben jou een naam gegeven.
En omdat je een naam hebt, kan je roepen.
En als ik je roept, dan kun je komen.
En als je komt, kan ik je vasthouden.
En als ik je vasthoud, dan kan ik je loslaten.’
-Wibe Veenbaas-

 

Voor Wie?
Voor iedereen die blijvend lekker in zijn lijf wil zitten. Voor iedereen die van zijn hoofd naar zijn hart wil. Voor een ieder die zijn eigen verantwoordelijkheid wil nemen in het leven.
Echte aandacht is met je hart bij jezelf en daardoor bij de ander te kunnen zijn.

 

Hoog gevoelig
Krimp je ineen als je op straat loopt en er een loeiende brandweer langs rijdt? Heb je de neiging om je terug te trekken als iemand zijn stem verheft? Raakt je huid geïrriteerd door labeltjes in je kleding? Voel je aan wat anderen voelen? Ben je aan het einde van de dag geprikkeld? Wil je alles goed doen, niemand teleurstellen, graag de harmonie bewaren? Dikke kans dat je behoort tot de categorie hoog sensitieve mensen. Dat die echt bestaan, is inmiddels wetenschappelijk bewezen.

 

Lichaam en Ziel
Lichamelijke of geestelijke klachten komen vaak voort uit ervaringen die we op doen in het leven.

Herken je dit? en wil je er iets blijvend aan doen dan is één op één energie werk of een 2-daagse training vast iets voor jou. Misschien wil je eerst wel kennis maken met systemische werken.

 

Levensenergie
Je bent precies goed zoals je bent. Je gedachten, boosheid, gevoel, onvrede: alles mag er zijn. Aandachtig zijn is een levenslange oefening. Wanneer de ziel zich volledig met het fysieke kan verbinden door middel van aanraking, kan de levensenergie vrijuit stromen en zijn we fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel heel.

 

Verrijking
Deze methodes zorgen voor verrijking van lichaam en ziel. De vlinder wil laten zien dat verrijking goed is. Wees er niet bang voor, maar omarm het juist.
Oftewel: ‘Dans door het leven met vreugde en plezier want het leven is om van te genieten.

 

 

Heb je interesse  dan kun je op contact  klikken en het contactformulier invullen of bel 072-5740662 of 06-10061242.

MENU